Ca ne dam seama sau nu, avem nevoie sa fim alaturi de cei care ne impartasesc valorile si convingerile. Studiile demonstreaza ca un factor esential care sta la baza bunastarii si implinirii umane il reprezinta sentimentul de apartenenta. Si asta intrucat aduce cu sine un sentiment de siguranta, care la randul lui genereaza sentimentul ca putem reusi.
 
A fi in prezenta oamenilor care ne asculta si de la care putem invata, ne ajuta enorm sa ne realizam obiectivele.
 
Comunitatea UP-GRADE este locul unde poti sta de vorba, poti primi sprijin atat in timpul programului de slabire, cat si dupa terminarea acestuia. Comunitatea este o alta forma de suport in relatia cu sanatatea si cu kilogramele tale.
 
Iata ce avantaje iti poate oferi Comunitatea UP-GRADE, atunci cand alegi sa slabesti:
.

1. interactiune constanta.

Printre altele, Comunitatea UP-GRADE iti sprijina slabirea intrucat este locul in care cineva este intotdeauna dispus sa te ajute si in a carui recomandare poti avea incredere. Tine de tine sa ceri ajutorul, intrucat a fi membru UP-GRADE inseamna si sa fii deschis sa inveti, sa cresti, sa descoperi perspective noi pentru a gasi placutul in utilitatea slabirii.
 

2. inteligenta grupului.

Este un fapt cunoscut ca inteligenta grupului o depaseste pe cea a individului din grup. Un grup omogenizat isi foloseste membrii ca sprijin in gestionarea unei situatii dificile. Uneori cele mai bune raspunsuri vin din partea celor care iti pot impartasi din experienta lor. Practica bate teoria, nu-i asa?
Esti constant inundat de informatii. Pe care sa o alegi? Care este cea corecta? Grupul vine in ajutorul tau.
 

3. inspiratie si motivatie.

Nu poti ramane orb la succesul celorlalti. Ne plac povestile membrilor Comunitatii, intrucat primim speranta ca finalul lor pozitiv se va produce si in povestea noastra. Iar atunci cand povestea noastra va avea sfarsitul dorit, va deveni si ea o poveste pentru ceilalti.
Povestile intaresc Comunitatea, creand conexiuni emotionale.
Povestile sunt contagioase. Ele ne reamintesc ca si noi putem.
Si uite asa ajungi intr-un loc in cadrul caruia iti poti depasi limitele.
 

4. dialog constant

Prin natura discutiilor purtate in cadrul Comunitatii, ti se va reaminti constant drumul nou pe care ti l-ai ales. Comunitatea UP-GRADE iti sprijina slabirea intrucat este vie, interactiva, de la egal la egal, usoara exact ca in relatia cu un bun prieten.
Este important sa ai contact cu oameni care au trecut prin situatii asemanatoare cu tine. Uneori slabirea este o calatorie cu obstacole si cu situatii confuze, de-a lungul careia te gandesti daca sa continui sau sa te opresti ori sa renunti, iar un gand venit din partea cuiva cu experienta te poate scoate din impas.
Si este firesc, intrucat toti ne confruntam cu frica de esec, toti cateodata ne gasim in momente in care ne simtim descurajati. Comunitatea UP-GRADE reprezinta plasa suplimentara de siguranta pentru momentele dificile.
 
Gandeste-te la asta: accesand Programul UP-GRADE, ramai pe viata membru in cadrul Comunitatii UP-GRADE, fara sa platesti vreo taxa, profitand in anii care urmeaza de avantajele oferite de statul tau.
.
Noi te asteptam. Vii?
 
Ca sa poti aplica, ai nevoie sa intelegi.
Si da, tu poti!
Marian Banateanu
Nutritionist, specializare low carb.
Coach, specializare cognitiv-comportamentala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *