SUTE DE COPII AU SLĂBIT ȘI ȘI-AU format un stil alimentar sănătos și nutritiv, aplicând într-un mod simplu și plăcut pILONII programului up-grade
Știu că cei mici opun rezistență schimbării alimentare. Adevărul este că ei nu își doresc să slăbească, ci vor să mănânce ceea ce este gustos.
De aceea, pentru a-i face parte din procesul de slăbire, este important să le oferim alimente gustoase, sănătoase și nutritive.

Iată cum descrie Nicholas, elev în clasa a V-a, experiența avută în cadrul Programului UP-GRADE:

IATĂ CE MÂNÂNCĂ, FĂRĂ SĂ SE ÎNFOMETEZE, COPIII CARE ACCESEAZĂ PROGRAMUL UP-GRADE:
ALEGE SOLUȚIILE CARE I SE POTRIVESC COPILULUI TĂU

ABONAMENT ONLINE

Abonament lunar

350lei   150lei

Abonament pe viață

1900lei     890lei

PROGRAM UP-GRADE

1740lei   1200lei

cu plata în 2 rate
HAI SĂ ÎȚI AJUȚI COPILUL SĂ SLĂBEASCĂ FĂRĂ SĂ SE FRUSTREZE ȘI FĂRĂ SĂ SE ABȚINĂ.
Vechile tehnici de convingere, de tipul șantaj, pedeapsă, recompensă și ceartă, nu funcționează în motivarea copiilor să mănânce alimente hrănitoare. Fapt dovedit și de un studiu din anul 2011, care arăta că abordările clasice de a-i ajuta să slăbească pot fi contraproductive, creând problema pe care s-a intenționat să o prevină.
Şi asta se întâmplă, printre altele, întrucât: 
restricția alimentară transformă în tentații alimentele restricționate;
alimentele interzise sunt uneori folosite de către părinți / bunici ca recompense, ceea ce transmite semnale mixte copiilor;
copiii sunt forțați să mănânce alimente pe care părinții le consideră sănătoase, deși gustul acestora nu este unul atrăgător pentru copii;
în anturajul copiilor se află persoane care au acces la alimentele ”interzise” acestora, ceea ce generează un sentiment de frustrare.
Cu alte cuvinte, încercând să rezolve problema îngrășării copiilor, unii părinți o agravează.
 
Neavând instrumentele oferite de Programul UP-GRADE părinții „privesc” neputincioși cum cei mici mănâncă pe ascuns alimentele “interzise” sau se opun procesului de slăbire.