Înscrie-te la webinar și află care sunt pașii, care îți vor ajuta copilul să mănânce sănătos și hrănitor pentru a slăbi și a-și întări sistemul imunitar.

Participare la webinar LIVE
GRATUIT

În calitate de nutriționist și coach, peste 7 ani îmi ajut clienții să își formeze de-a lungul procesului de slăbire un stil alimentar hrănitor și variat ca gust care să îi ajute să fie sănătoși și să îți păstreze greutatea.
Când vrem să ne ajutăm copiii să slăbească NICIODATĂ nu apelăm la o dietă.
Înțeleg nevoia copiilor în fața slăbirii. Cum ar putea sprijini un proces care:

Să particip sau să nu particip?

Cui îi este dedicat acest webinar?

Cui NU îi este dedicat acest webinar?

PRINTRE ALTELE, ÎN CADRUL ACESTUI WEBINAR:

Ne vedem Miercuri 18 Octombrie ora 20.00 pentru a  înțelege ce are nevoie copilul tău pentru a slăbi și a ține la distanță virozele, în timp ce mănâncă hrănitor și gustos.

Participare la curs LIVE
GRATUIT

Hai să stăm de vorbă

Părinților care vor să afle informații despre stilul meu de lucru și celor care doresc să discutăm despre provocările și obstacolele cu care se confruntă cel mic de-a lungul procesului de slăbire, le fac invitația de a se înscrie pe lista de așteptare la o sesiune gratuită „1 to 1” de 20 minute.

BIBLIOTECA ONLINE DE NUTRIȚIE PENTRU COPII

În urmă cu ceva timp am lansat prima Bibliotecă online de nutriție pentru copii din România pentru a ne ajuta pe cei mici să slăbească. Biblioteca funcționează în baza unui abonament lunar și este dedicată: