Stiu ca incerci sa faci schimbari si uneori pare ca bati pasul pe loc. Te simti blocat.

Pare ca indiferent cate carti de dezvoltare personala ai citi ori cate filmulete motivationale ai viziona, inca ceva lipseste. Ceva nu functioneaza.

O ORA IN CARE SCHIMBAM ROLURILE.

Cred cu tarie ca intr-o ora de discutii ti se pot schimba multe perspective, asa ca am pentru tine o sedinta atipica de coaching: TU intrebi si EU raspund.

Pentru 60 de minute, intr-o sedinta de 1:1, iti ofer raspunsuri la ORICE intrebare care ti-ar ajuta cresterea personala, ori relatia de cuplu, sau te-ar putea debloca pentru a actiona in sensul dorit.

Nu iti ofer sfaturi. Iti ofer insa o alta perspectiva si asta pentru ca nu ne place sa ni se spuna ce sa facem. Ne place in schimb sa identificam noi solutiile problemelor cu care ne confruntam si apoi sa le aplicam. Cu alte cuvinte, “opunem rezistenta la ceea ce auzim, insa credem ceea ce gandim”.

Te conduc catre raspunsurile din tine, aratandu-ti CUM sa gandesti si NU CE sa gandesti, tocmai pentru a transpune natural in actiuni solutiile alternative gasite.

Intrucat pot vedea acolo unde tu nu o poti face, feedbackul meu va scoate la suprafata lucrurile carora inainte nu le acordai atentie. 

Vom gasi calea sa iesi din blocaj si sa imbunatatesti ce ai nevoie.

Inainte de a ma contacta, raspunde-ti la urmatoarea intrebare: “cum poti creste, daca nu esti provocat sa o faci?”.

Acum ne putem vedea si online.

Marian Banateanu

Life coach acreditat ACSTH, MEN, ANC MMFPSPV, specializare cognitiv-comportamentala.
NLP Practitioner acreditat AUNLP.
Nutritionist acreditat MEN, MMFPSPV.


CUM INTRAM IN CONTACT?

Este foarte simplu: apasa

si ne intalnim „face to face” sau online.