Termeni si Conditii Generale
Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet: marianbanateanu.ro (Site).

In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la telefonul 0723 64 53 75.

Site
Site-ul va este oferit de METABOLIC SYNDROME SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Vasile Lascar nr 202 sector 2, Romania inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/12715/2017 C.I.F. 37979413, Cont IBAN RO47INGB0000999907061180 – Banca ING (date de contact: contact@marianbanateanu.ro si 0723 64 53 75).
Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la adresa din Bucuresti, strada Vasile Lascar nr 202 sector 2.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile METABOLIC SYNDROME SRL
METABOLIC SYNDROME SRL va pune la dispozitie servicii de coaching in zona relatiei de cuplu, adictiilor si nutritiei.

Inscrierea la sedintele de coaching si webinarii poate fi realizata prin completarea Formularului de inscriere, telefonic la 0723 64 53 75 sau prin email la contact@marianbanateanu.ro. Rezervarea locului se realizeaza doar dupa receptionarea platii (integrale sau a unui avans) in contul METABOLIC SYNDROME SRL

Preturile METABOLIC SYNDROME SRL:
– coaching nutritional: 170 lei: a slabi, a-ti mentine greutatea sau a manca sanatos inseamna, pe langa a detine informatiile corecte din punct de vedere nutritional, sa reusesti sa iti pastrezi rezultatele dorite fara a simti disconfort, frustrare.
– coaching relatia de cuplu: 160 lei: intalnirile, la care pot participa unul sau ambii parteneri, urmaresc prevenirea deteriorarii relatiei prin obtinerea increderii in partener si imbunatatirea comunicarii si a conexiunii emotionale.
– coaching anti-adictie: 160 lei: fie ca ne intalnim „face to face”, fie online, programul a fost construit astfel incat sa te sprijine sa schimbi ceea nu functioneaza in relatia cu dulcele sau cu tutunul.
In plus, pentru webinariile care se vor organiza online preturile vor fi afisate in LEI in cuprinsul paginii care promoveaza webinarul. Webinariile, in functie de complexitatea lor si de timpul alocat, vor avea preturi diferite.

Plata:
Plata online: prin serviciul de plati online NETOPIA mobilPay oferit de partenerul nostru, Netopia Payments SRL, care foloseste mediul de tranzactionare 3D Secure. Plata se face în lei.
Ordin de plată sau transfer bancar: plățile prin ordin de plata sau transfer bancar se fac în baza facturii proforme emise de către noi. Plățile se fac în contul:
METABOLIC SYNDROME SRL
IBAN: RO47INGB0000999907061180
Banca: ING Bank

Politica de livrare a serviciilor
Serviciile de coaching si webinariile reprezintă acele servicii care sunt puse la dispoziția clientului prin intermediul site-ului www.marianbanateanu.ro și care pot fi achiziționate prin Inscriere (astfel cum am mentionat mai sus).
Clientul va accesa secțiunea paginii de plata și va opta pentru unul sau unele dintre serviciile de coaching oferite.
Pentru finalizarea Inscrierii, Clientul va trebui să efectueze plata prin intermediul platformei de plăți online.
După finalizarea plății, în termen de maxim 24 ore, clientul va fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a stabili ziua si ora intalnirii. Clientul își asumă corectitudinea și exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale.
Serviciile vor fi prestate fie „face to face” la sediul Metabolic Syndrome SRL, fie online prin intermediul ZOOM.

Webinariile vor avea data si ora stabilite anterior Inscrierii de catre Client, care va lua decizia de a participa in cunostiinta de cauza.
Webinariile se vor desfasura doar online prin intermediul ZOOM.

Returnarea platilor facute:
Returnarea platilor facute, dupa caz, se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris si telefonic a imposibilitatii de a participa la curs) este anuntata cel mai tarziu cu 5 zile lucratoare inainte de data de inceperea cursului.
In acest caz, sumele vor fi returnate in termen de 5 zile de la momentul anuntarii imposibilitatii participarii.

Confidentialitate
Politica de confidentialitate a METABOLIC SYNDROME SRL este accesibila pe site.

METABOLIC SYNDROME SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.marianbanateanu.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Contact Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro. Info Consumator: 0800.080.999


Legea guvernanta

Continutul acestei pagini este guvernat de legile din Romania.