Înscrie-ți copilul în cadrul Atelierului pentru a învăța, de-a lungul a 50 de minute, cum să aleagă un dulce sănătos.

Participare la webinar LIVE

GRATIS

Participare la webinar LIVE

99lei   25LEI

Din păcate, încercând să îl protejezi de dulciurile nesănătoase din comerț, el simte că îi interzici accesul la dulciuri care au un gust încântător.

Și așa apare o situație dificilă: tu, ca părinte, nu ai controlul absolut în relația cu dulcele consumat de copilul tău, iar el nu are perspectiva ta asupra impactului negativ al dulciurilor preparate cu zahăr.

I s-a spus că dacă va continua să mănânce dulciuri cu zahăr, o să facă carii sau că se va îngrășa. Pentru a-și forma un stil alimentar sănătos, este bine să cunoască consecințele consumului ridicat de dulciuri cu zahăr, însă este incomplet. Are nevoie să primească suport și soluții alimentare, care să răspundă dorinței de a mânca ceva dulce.

Plecând de la ideea că orice părinte dorește îi să ofere copilului său un start corect în viață, Atelierul îi va oferi copilului tău soluții pentru a accesa un dulce sănătos și hrănitor.

Noi decidem cum va arăta viitorul copiilor noștri. Ceea ce vor învață în copilărie, vor păstra toată viață.

Atelierul are rolul de a-i familiariza pe cei mici cu ideea că dulcele are rolul lui în alimentația zilnică și că nu orice dulce este sănătos. Scopul este de a-i ajuta ca încă de mici să dobândească obiceiuri sănătoase alimentare, care se vor păstra și la vârsta adultă.

În cadrul Atelierului, copiii vor învăța:

PROGRAMUL ONLINE PENTRU COPII

Părinții interesați să schimbe obiceiurile alimentare ale copiilor lor, pot astăzi apela la Programul UP-GRADE forma online. Programul conține:

Programul, odată achitat, îți oferă acces pe viață la cursurile online, astfel că vei scapă de recurența întâlnirilor cu specialistul și nu vei fi dependent de costul per consultație sau de abonamentul lunar.

Cursurile video îți oferă flexibilitate, putând fi vizionate / ascultate oriunde (când ești în metrou ori în mașina sau când alergi sau când faci curățenie sau gătești).

Programul conține numeroase video-uri dedicate exclusiv copilului tău, pentru ca acesta să înțeleagă ce înseamnă să mănânce hrănitor și să slăbească.

BONUS: primești zilnic suport prin intermediul Comunității constituită pe Facebook. Vei primi răspunsurile la întrebări tale și vei interacționa cu persoane care au aceleași interese ca și tine.

E-BOOK COMPLET GRATUIT

Pentru a reuși să slăbească, copilul are nevoie de varietate alimentară sănătoasă, pentru a îmbina utilul (adică, aportul de nutrienți necesari dezvoltării sale armonioase) cu plăcutul (adică gustul încântător al alimentelor, care să îl determine să continue să mănânce ceea ce îl avantajează).
 
Cărui copil nu îi place dulcele?
 
Din păcate trăim într-o perioadă în care obezitatea infantilă este o problemă uriașă. În România, 1 din 4 copii are probleme de greutate și 1 din 10 suferă de obezitate. Și după cum știm consumul de zahăr este asociat cu îngrășarea celor mici.
 
Un dulce nu trebuie să fie doar dulce, nu-i așa? Dulcele poate fi o sursă de nutrienți, dacă știm să îl alegem. 
 
Îți las un E-book-ul cu rețete de dulciuri fără zahăr, pentru a-l ajuta pe cel mic să dobândească un stil alimentar sănătos.