BOOT CAMP reprezinta forma online a primului modul al Programului UP-GRADE, care se intinde pe o perioada de 7 zile, incepand cu data de 9 Mai 2022, accesibil tie in mod GRATUIT, cu conditia sa iti doresti sa slabesti.

Informatiile primite in cadrul acestui Program te vor ajuta sa iti obtii controlul in relatia cu alimentele care te ingrasa. Avand controlul, vei reduce poftele si tentatiile si vei putea slabi.

Stii ca 90% dintre cei care slabesc se ingrasa, nu-i asa? Programul BOOT CAMP schimba asta.

Urmareste acest material in cadrul caruia iti ofer mai multe informatii despre Programul BOOT CAMP si vei intelege, printre altele, motivele pentru care membrii UP-GRADE isi pastreaza greutatea dupa finalizarea programului de slabit.

Iata ce presupune, printre altele, provocarea celor 7 zile:

– pentru a demara procesul de slabire vei primi pe email 10 cursuri video (cu o durata totala de ora si opt minute) in cadrul carora vei dobandi raspunsul la urmatoarele intrebari:

Impreuna suntem mai puternici. Impreuna reusim. Nu vei fi singur de-a lungul acestui proces.

Sunt impreuna cu tine in proiectul tau si te ajut sa reusesti. Calatoria ta incepe acum si aici.
Printre multele avantaje ale Programului BOOT CAMP as putea enumera:

Iata ce spune Manuela Ciugudean coach si strateg de branduri personale despre Programul UP-GRADE

Timp de 7 zile, Programul BOOT CAMP,  construit ca tu sa slabesti, te va invata:

Vei incepe sa privesti diferit relatia cu mancarea si ti se va deschide apetitul sa slabesti. Vei fi mai fericit si mai liber, in timp ce vei experimenta o profunda transformare prin schimbarea stilului alimentar.

Stii ca nu este totul despre mancare, nu-i asa?

Pentru a afla ce vei primi in cadrul Programului iti las un fragment din materialul video intitulat: „Cum citim etichetele alimentelor?”.

Programul Boot Camp reprezinta un eficient program de slabit, dovedit de faptul ca utilizeaza principiile Programului UP-GRADE, combinand elementele de nutritie cu cele de coaching, fara a apela la prafuri si medicamente – doar mancare. Nu faci restrictie calorica si pastrezi varietatea alimentara.

Vei primi instrumentele pentru a slabi intr-un mod simplu si placut, astfel incat tranzitia de la slabire la mentinerea kilogramelor sa se faca natural, firesc, prin crearea unui stil alimentar nou, care sa raspunda nevoilor tale in materie de gust.

DE CE FUNCTIONEAZA

Daca mintea este convinsa, iti va oferi motivatia sa slabesti. Altfel, iti va bloca slabirea.

Programul BOOT CAMP ofera mintii ceea ce aceasta are nevoie: simplitate (efort minim) si placere (gust incantator), ceea ce:

Programul BOOT CAMP nu trateaza doar relatia cu mancare si cea cu greutatea, ci si schimbarea modului in care iti poti creste satisfactia vietii.

Asa ca daca te-ai saturat sa tot apelezi la vointa pentru a slabi si a esua de fiecare data si nu mai vrei sa pierzi controlul in relatia cu foamea si cu poftele, inscrie-te in Programul BOOT CAMP.