BOOT CAMP reprezintă forma online a primului modul al Programului UP-GRADE, care se întinde pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 13 Februarie 2023, accesibil ție în mod GRATUIT, cu condiția să îți dorești să slăbești.

Informațiile primite în cadrul acestui Program te vor ajuta să îți obții controlul în relația cu alimentele care te îngrașă. Având controlul, vei reduce poftele și tentațiile și vei putea slăbi.

Știi că 90% dintre cei care slăbesc se îngrașă, nu-i asa? Programul BOOT CAMP schimbă asta.

Urmărește acest material în cadrul caruia îți ofer mai multe informații despre Programul BOOT CAMP și vei înțelege, printre altele, motivele pentru care membrii UP-GRADE îți păstrează greutatea după finalizarea Programului.

Iată ce presupune, printre altele, provocarea celor 14 zile:

– pentru a demara procesul de slăbire vei primi pe email 10 cursuri video (cu o durată totală de oră și opt minute) în cadrul cărora vei dobândi răspunsul la următoarele întrebări:

Împreună suntem mai puternici. Împreună reușim. Nu vei fi singur de-a lungul acestui proces.

Sunt împreună cu tine și te voi ajuta să reușești. Calatoria ta începe acum și aici.
Printre multele avantaje ale Programului BOOT CAMP aș putea enumera:

Iată ce spune Manuela Ciugudean coach și strateg de branduri personale despre Programul UP-GRADE

Timp de 14 zile, Programul BOOT CAMP,  construit ca tu să slăbești, te va învăța:

Vei începe să privești diferit relația cu mâncarea și ți se va deschide apetitul să slăbești. Vei fi mai fericit și mai liber, în timp ce vei experimenta o profundă transformare prin schimbarea stilului alimentar.

Știi ca nu este totul despre mâncare, nu-i așa?

Pentru a afla ce vei primi în cadrul Programului îți las un fragment din materialul video intitulat: „Cum citim etichetele alimentelor?„.

Programul Boot Camp reprezintă un eficient program de slăbit, dovedit de faptul că utilizează principiile Programului UP-GRADE, combinând elementele de nutriție cu cele de coaching, fără a apela la prafuri și medicamente – doar mâncare. Nu faci restricție calorică și păstrezi varietatea alimentară.

Vei primi instrumentele pentru a slăbi într-un mod simplu și plăcut, astfel încât tranziția de la slăbire la menținerea kilogramelor să se facă natural, firesc, prin crearea unui stil alimentar nou, care să răspundă nevoilor tale în materie de gust.

DE CE FUNCȚIONEAZĂ?

Dacă mintea este convinsă, îți va oferi motivația să slăbești. Altfel, îți va bloca slăbirea.

Programul BOOT CAMP oferă minții ceea ce aceasta are nevoie: simplitate (efort minim) și plăcere (gust încântator), ceea ce:

Programul BOOT CAMP nu tratează doar relația cu mâncare și cea cu greutatea, ci și schimbarea modului în care îți poți crește satisfacția vieții.

Așa că dacă te-ai săturat să tot apelezi la voință pentru a slăbi și să eșuezi de fiecare dată și nu mai vrei să pierzi controlul în relația cu foamea și cu poftele, înscrie-te în Programul BOOT CAMP.