Dar daca ai privi viata ca pe un ocean, ai sesiza ca acesta are momente linistite si momente tumultoase. Stii ca a te lupta cu valurile oceanului nu este o solutie, nu-i asa? Dar cum ar fi daca te-as invata sa faci surf? Ai stapani valul, corect?

Te simti blocat intr-o relatie in care esti nefericit sau intr-o viata in care nu iti gasesti sensul si scopul?

Eu interpretam trecutul plin de frustrari, dezamagiri si tristeti ca fiind cauza prezentului meu nefericit. Nu face greseala mea!

Daca mi-ai citit povestea, mi-ai inteles viziunea: tu esti creatorul vietii tale si sursa schimbarii. Asa ca in munca mea plec de la ideea ca o persoana care se cunoaste pe sine are capacitatea de a obtine fericirea.

Nimeni nu stie ce inseamna fericirea pentru tine, cu exceptia ta. Prin urmare, eu nu o pot defini pentru tine, dar te pot ajuta sa identifici ce anume ai nevoie pentru a fi fericit.

Coachingul are menirea de a te sprijini:

Acum ca ai inteles beneficiiile coachingului, ce ar insemna pentru tine sa obtii macar o parte dintre ele?

Eu te pot sprijini ca prin introspectie sa iti gasesti si sa iti utilizezi resursele interne in vederea obtinerii unei vieti implinite; sa folosesti ceea ce ai deja in prezent pentru a castiga viitorul dorit.

Rolul meu este sa te inspir sa intelegi ceea ce este posibil in viata ta, sa te ajut sa treci de barierele interne si sa iti deblochezi potentialul inca neaccesat.

Calitatea vietii tale depinde de intrebarile pe care ti le adresezi si de raspunsurile pe care ti le oferi. Tu creezi schimbarile. Daca esti dispus sa lucrezi la tine, atunci nu exista nimic ce te-ar putea impiedica sa le produci.

Si daca ti-as spune ca facand acelasi lucru, peste 10 ani viata ta va fi exact ca acum. Cata fericire ti-ar aduce asta ?

In cadrul intalnirilor noastre te voi invita sa dialogam pe temele stabilite de tine si iti vom explora raspusurile, pentru stimularea constientizarii (a sti ce se intampla in jurul tau) si constiintei de sine (a sti ce simti, caci emotiile sau asteptarile iti distorsioneaza perceptia).

Programul consta in 6 intalniri saptamanale, fiecare cu o durata de 50 minute, cu posibilitatea de prelungire, avand un cost de 1200 lei.

Daca directia spre care te indrepti nu este cea pe care ti-o doresti, iar „adevarul” meu rezoneaza in tine, contacteaza-ma.

Si da, tu poti! 

PS: Stii si tu ca a inota nu este de ajuns, nu-i asa? Asta inseamna doar supravietuire, iar supravietuirea echivaleaza cu “netraire”. Cum te-ai simti insa daca ai stapani valul?

Marian Banateanu

Life Coach