A devenit o provocare sa comunici cu partenerul tau? Repeti acelasi tipar conversational si sfarsiti prin a va certa? Iti este frica de respingere?

Ai acum oportunitatea sa ajungi sa raspunzi diferit intrebarilor de mai sus, afland ce se gaseste dincolo de modul in care te raportezi la celalalt.

Si iti vei gestiona astfel diferit emotiile care apar.

Vrei o relatie în care te simti valorizat, pretuit si iubit.

Vorbesc despre o relatie in care sa simti sustinerea celuilalt, o relatie construita pe incredere. O astfel de relatie dureaza.

Ma intalnesc cu oameni care se simt blocati in relatiile pe care si le doresc si care sunt in cautarea de solutii pentru imbunatatirea comunicarii si a conexiunii emotionale.

Sub influenta propriilor sentimente de respingere si insatisfactie, unele persoane ajung sa proiecteze asupra partenerului propriile frici. Cum mai poti fi deschis si receptiv, atunci cand nu te simti in siguranta?

Intalnirile cu mine ii ajuta sa isi depaseasca tiparele negative. Schimbandu-se ei, se deschid si partenerii lor.

Stii si tu ca relatiile nu esueaza din cauza conflictului, ci din cauza faptului ca afectivitatea si receptivitatea emotionala au scazut, nu-i asa?

Buna,

sunt Marian Banateanu – Life Coach.

Misiunea mea este sa te ajut sa obtii relatia in care sa fii fericit.

Este o provocare placuta sa lucrez cu oamenii care vor mai mult de la ei si de la relatiile lor. Iar lor le este mai usor sa previna deteriorarea relatiei lor decat sa repare ceea ce s-a stricat.

Iti intelegi nevoile

In cadrul Programului pentru relatii ti se deschide si un proces de descoperire de sine. Si asta te ajuta, intrucat relatia cu tine este si relatia cu celalalt.

Comunicare eficienta

Vei invata tehnici de a comunica eficient partenerului nemultumirile si fricile tale.

Reconectare

Vei capata inspiratia sa indepartezi rutina.
Imbunatatirea sau salvarea relatiei are loc atunci cand esti deschis, generos si sensibil fata de nevoile celuilalt.

INTRUCAT ORICE RELATIE ARE „UPS AND DOWNS”, IATA CAND ESTE MOMENTUL SA SCHIMBI CEVA:

"Am apelat la el avand certitudinea ca ma va sprijini in gasirea armoniei interioare. Am aflat ca relatia cu mine era de fapt relatia cu ceilalti. Astfel ca apropiindu-ma de mine, mi-am recapatat linistea si in relatie"