7 motive pentru a alege sa nu slabesti
Inainte de a-ti spune cele 7 motive pentru a alege sa nu slabesti, te rog sa nu tratezi cu prea multa seriozitate materialul meu. Ba chiar, te invit, ca avand zambetul pe buze sa identifici propriie tale motive pentru care consideri ca te-ar avantaja sa nu slabesti.
Iata la ce m-am gandit eu:
1. Toti suntem datori cu o moarte. Mai devreme sau mai tarziu tot vei muri. Asa ca pana atunci macar sa mananci ceea ce iti place
2 In caz de foamete, cei slabi, ca subsemnatul, vor muri primii; stii si tu ca grasimea depozitata reprezinta energie, nu-i asa?
3. Grasimea tine de cald, impiedicand pierderea de caldura; asa ca iarna poti face economie la gaze.
4. Nu ai riduri, intrucat grasimea ofera structura pielii.
5. In schimb, vei avea sani mai mari. Nu stiu cum te avantajeaza asta daca esti barbat, dar in cazul femeilor cred ca este un plus. In general, cand slabirea debuteaza progresul se observa mai intai in zona fetei, gatului si a sanilor.
6. A fi tot timpul la cura este obositor: si psihic si fizic. Neavand un stil alimentar care sa te ajute sa iti mentii greutate, te saturi sa tot depui efort pentru a slabi. Si cand depui efort, creste apetitul.
7. Este costisitor, asa ca mai bine cu banii pe care nu ii mai dai nutritionistului, mananci zilnic la French Revolution sau bei o cafea de specialitate la Steam Coffee Shop timp de 3 luni de zile.

Si daca inca nu stii care este viziunea mea asupra nutritiei, te astept la webinarul [SLABESTE MANCAND LOW CARB] – click

Daca totusi te razgandesti si alegi sa slabesti, eu te invit sa intri in Programul UP-GRADE, menit sa te ajute sa iti formezi un stil alimentar, care sa nu iti aduca frustrare in relatia cu mancarea – click

Si da, tu poti!
Marian Banateanu
Nutritionist, specializare low carb.
Coach, specializare cognitiv-comportamentala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *