„Ma intorc acasa, incep sa seman cu mine!

M-a intrebat la una dintre cele mai recente sedinte de coaching Marian cum a fost procesul de slabire pentru mine, iar eu i-am aratat cum se prezinta abdomenul meu!

A fost cu de toate, asa cum este pentru toti cei care reusesc sa slabeasca. Am pornit de la 97 kg si am slabit 40 kg in 9 luni și 2 săptămâni, si astfel pot sa spun ca ma intorc acasa, pentru ca incep sa seman din nou cu mine, cea de acum cinci ani.

Inceputul a fost entuziast, iar entuziasmul s-a materializat cu progres saptamanal, progres care m-a motivat sa fac in continuare ceea ce faceam pentru progresul din urmatoarea saptamana, si tot asa!

Marian imi tot spunea la inceputul Programului ca am nevoie de varietate alimentara, astfel ca mi-a pus la dispozitie numeroase meniuri. Si a avut dreptate. Cand am simtit monotonia in modul meu de alimentatie, Marian a intervenit mi-a readus placerea alimentara.

Am profitat de painea low carb, de fructele de padure si de inca alte cateva produse care m-au ajutat sa merg mai departe cu progres saptamanal satisfacator.

Provocarea a fost sa nu simt efort pentru a putea continua. Marian avea dreptate cand spunea: „vei slabi atunci cand iti este SIMPLU si PLACUT”.

Target-ul pentru mine are o cifra pe care vreau sa o vad neaparat pe cantar, insa de curand ma tot gandesc ca cel mai mult imi doresc sa fiu multumita de cum arat dezbracata, de cum arata coapsele mele atunci cand port, de exemplu, costumul de baie!

Am la dispozitie iarna aceasta sa imi lucrez corpul de plaja, sa fac finisajele care au mai ramas pana la proba costumului de baie de pe 1 Mai.

Coaching-ul nutritional pentru mine consta in informatia si suportul de specialitate in implementarea cotindiana a acesteia, a pilonilor care sprijina slabirea si mentinerea ulterioara, iar Marian vine cu geniul lui si te determina sa ramai pe calea concreta spre progres ori de cate ori psihicul sau cantarul iti joaca feste dintr-un motiv sau altul, pentru ca lupta fiecaruia este grea, tocmai de aici si faptul ca ne-am ingrasat!

Foarte multe luni am amanat prima sedinta de coaching in speranta ca voi avea posibilitatea sa merg la intalnirile face to face, cu toate ca auzisem de rezultatele concrete obtinute de cei care lucrau cu Marian, nu credeam ca varianta on-line va functiona pentru mine! Insa a functionat asa de bine, sedinte de coaching nutritional obtinute din confortul propriei locuintei, fara a deranja foarte mult in felul acesta programul altui adult din familie care sa supravegheze copiii.

In aceasta perioada a existentei mele nu sunt cea mai organizata sau ordonata cu privire la propria persoana, cea mai mare parte a atentiei si energiei o canalizez catre programul celor doi copii de 1 an, respectiv 4 ani, insa cu ajutorul concret al lui Marian am reusit sa ma mobilizez asa de bine, si sa slabesc exact asa cum mi-am dorit, rapid!

Succesul mentinerii mele va fi alimentatia low carb pentru totdeauna si coaching-ul nutritional cu Marian pana la atingerea target-ului pe cantar. Astfel stiu sigur ca multumirea pe care o am de la inceputul procesului de slabire va fi maxima si va ramane pe termen lung cu mine odata cu atingerea dezideratului meu, iar mentinerea noii greutati obtinute va fi usoara si placuta.

Ramaneti deci in Program pana la atingerea greutatii dorite!

Florina Stanciu”