Bună,

Doresc sa va împărtășesc pe scurt experienta mea din ultimile luni. Am decis în luna Mai sa reiau stilul sănătos pe care Marian mi l-a explicat și recomandat, si care este plin de beneficii. M-am regăsit in ceea ce Marian mi-a recomandat – de altfel pana sa ajung la Marian am fost la numerosi nutriționiști, care m-au ajutat sa slăbesc, dar nu m-au invatat cum sa ma imi mentin greutatea.

Ca sa nu ma mai lungesc vorba, pe 03.05.2021 am pornit de la 82 kg, iar pe data de 22.06.2021 am plecat in concediu pentru 10 zile cu o greutate de 71,8 kg.
Ceea ce a urmat a fost de neimaginat: a fost pentru prima data în viata mea când m-am întorc din vacanta cu mai putine kilograme – aveam 69,4 kg.

Concediul mi-a adus cateva surprize: nu mi-a fost pofta de dulce, desi preventiv mi-am luat la mine un dulce low carb, care sprijina slabirea, deși trebuie sa recunosc ca după 2 luni de Program mănânc foarte rar dulce, nemaisimtind nevoia.
Am ajuns sa mânanc doar o data pe zi, fără sa fac vreun efort. Nu imi mai este foame, desi credeam despre mine care sunt o pofticioasa și gurmanda voi spune asta vreodată!

Toate cele scrise mai sunt le datorez lui Marian, motiv pentru care vreau sa îi mulțumesc pentru ca a reușit sa ma învețe cum sa ma echilibrez emoțional, cum sa am răbdare cu mine și cum sa nu fac niciodată un scop din cantar, fiind mai important procesul. In plus, m-a invatat sa ma pun pe primul loc si sa fac ordine in viata mea. Cu alte cuvinte, mi-a oferit tot ceea ce aveam nevoie pentru a deveni persoana care sunt astazi.

Eu atât spun: echilibrul interior este drumul cel mai scurt către reușită, fericire și implinire!

In incheiere as vrea sa mentionez ca la momentul la care scriu acest testimonial cantaream 66,5 kg!

Si tu poti!