Cred ca i-a fost menit sa ajunga coach (parerea mea). Dupa un an de zile de intalniri saptamanale, sunt in masura sa spun ca este un tip incredibil de intuitiv; fac aceasta afirmatie intrucat l-am simtit prezent cu mine de fiecare data cand ne intalneam, fapt ce il determina sa adreseze intrebarea potrivita la momentul oportun.

Intrebarile lui au scos din mine cele mai surprinzatoare raspunsuri.

Mi-a fost usor sa ma deschid in discutiile cu Marian si de fiecare data cand se finaliza sedinta simteam ca o greutate mi se lua din piept. Aveam o stare de bucurie. Ma simteam inteleasa.

Mi-am clarificat gandurile si mi-am indreptat atentia spre punctele mele forte. Am simtit ca mi-am eliberat potentialul si creativitatea.

Astazi si eu ma intreb de ce oare ma focusam pe minusuri, ignorand realizarile.

Printre altele am folosit sprijinul lui Marian atunci cand am ales sa imi structurez viziunea despre relatie, cariera si cand mi-am propus sa imi clarific anumite aspecte din trecut. Am lasat in spate adictia fata de zahar. De aproximativ 2 ani mananc doar dulciuri low carb, iar in cursul anului 2019 mi-am deschis o cofetarie cu dulciuri sanatoase, Loca – Guiltfree Cakes & Pastry, pentru a raspunde nevoii tuturor celor care vor sa manance sanatos.

Ii sunt recunoscatoare ca a fost langa mine atunci cand aveam nevoie de sustinere.

Il recomand din suflet.

Laura Alexandra