In februarie l-am sunat pe Marian cu gândul „sa o fac și pe asta!” … după zeci de diete, înfometări, frustrări și certuri cu mine. La prima ședință aveam 89 kg și o dorință imensă să slăbesc. Nu am crezut că mă voi ține de treabă fiind o mare pofticioasă. Norocul meu a fost ca Programul UP-GRADE pune accentul pe varietate alimentara. Am primit meniuri si retete, iar Comunitatea UP-GRADE beneficiaza de un furnizor de dulciuri si paine low carb care sprijina slabirea. Avand acces si libertatea de a alege ceea ce imi place sa mananc, m-a ajutat sa imi formez usor-usor un stil alimentar.

Am avut de asemenea suport din partea soțului si bineînțeles l-am avut pe Marian care a știut să mă motiveze prin intermediul fiecarei sedinte saptamanale.

Dupa terminarea Programului aveam 76,5 kg.

Apoi a urmat un test: au fost 2 luni cu puține probleme de sănătate și stres, in cadrul carora nu m-am putut organiza asa cum mi-as fi dorit, și m-am ingrasat 3 kg.

M-am adunat puțin si am pus in aplicare toate recomandarile primite in cadrul Programului si acum, la momentul in care scriu acest testimonial, am ajuns la greutatea de 73 kg. M-a ajutat mult Comunitatea. Discutiile zilnice din cadrul acesteia (dupa ce am terminat Programul am ramas membru in cadrul Comunitatii) imi reaminteau ca puteam ajunge acolo unde imi doream.
Simt că se mai poate puțin și când o să ajung la 70 kg o să mă declar mulțumită.

Le mulțumesc lui Marian si Comunitatii pentru sustinere.
Impreuna suntem mai puternici.

Si da, tu poti!
Cristina