Cea mai frumoasa calatorie spre…sine!
Acesta este titlul povestii mele, in care personajele principale, eu si Marian Banateanu, au rezonat de la prima pana la prezenta interactiune. Nu zic “ultima” pentru ca am de gand, cu voia lui Marian, sa nu intrerup prea curand ritmul dezvoltarii mele.
Cum am ajuns la Marian?
L-am cunoscut acum aproximativ 4 ani, cand era doar nutritionist low carb; coach a devenit ulterior. Si nu am avut ocazia atunci sa lucram impreuna. Poate ca nu eram inca pregatita pentru ce putea el sa ofere. Dar mi-a ramas in minte si, la momentul potrivit, cu un search pe Facebook, a fost usor sa iau legatura cu el.
Voiam sa slabesc. Si daca aveti impresia ca povestea mea va fi despre “am slabit X kg in Z zile” va inselati. Da, am slabit 9 kilograme, dar castigul este mult mai mare, mult mai profund!!!!
Nu-mi placea de mine, cautam un om/ motiv pentry a ma tine de treaba (pentru ca, in mare, stiam ce am de facut), sa-mi regasesc vointa, sa ma tin de obiectivul meu. Cautam in exterior cand… totul era in interior 😊. Marian m-a facut sa vad asta.
Cu blandete, rabdare si sute de exemple autentice din viata lui, mi-a reamintit mereu ca puterea este la mine; da, dragostea de sine te face mai frumoasa si ca echilibrul interior te ajuta sa scapi atat de usor de kilogramele in plus.
M-a invatat sa mananc ce-mi place, cu beneficiu maxim pentru sanatate. Sa fiu prezenta, sa ma ascult si sa ma inteleg si sa nu uit niciodata de Copilul Interior.
Am invatat de la Marian sa mananc cu placere, nu sa tin dieta. Sa aman, nu sa-mi interzic. Sa gust si sa ma bucur, nu sa ma frustrez. Sa aleg echilibrul, nu extremele! Sa inteleg procesul, nu sa aplic reguli orbeste. Sa imi apropii un stil de viata, nu sa ma lupt cu o dieta.
Si, DA! Daca eu pot, oricine poate! 😊

Alexandra.