Înscrie-te la webinar si afla
care sunt solutiile optime pentru
a ajuta conceperea unui copil.

Participare la curs LIVE
GRATUIT
Curs LIVE + Inregistrare VIDEO
130 lei

Aproximativ unu din sase cupluri are dificultati in conceperea unui copil.

Infertilitatea reprezinta imposibilitatea conceperii unui copil in decursul unui an de contacte sexuale, iar cauzele acesteia pot fi legate atat de aspecte ale sanatatii femeii, cat si ale barbatului.

Este recomandabil ca in jurul varstei de 30 de ani femeile sa isi testeze rezerva ovariana, fie prin masurarea AMH-ului din sange, fie printr-o ecografie transvaginala de numarare a foliculilor. Pare nejustificat, insa, s-a observat ca sunt tot mai frecvente cazurile de menopauza prematura (insuficienta ovariana primara), de epuizare a rezervei de ovule la varste de pana în 30-35 de ani.

Cu alte cuvinte, a inceput sa scada varsta la care apare diagnosticul de INFERTILITATE in cazul femeilor.

Eu te indemn sa te gandesti la preventie, sa stii in mod realist perioada de timp pe care o mai ai la dispozitie pentru a deveni mama.

poza primul paragraf

Incepand cu varsta de 35 de ani, sarcina este din ce in ce mai greu de obtinut si asta intrucat o mare parte dintre femei sufera de avorturi, din cauza calitatii scazute a ovocitelor. Varsta vorbeste despre calitatea ovocitelor.
Fertilitatea se reduce incepand cu o perioada de 13 ani inainte de instalarea menopauzei. Iar 1/100 femei intra la menopauza incepand cu varsta de 40 ani, iar 1/10 femei intra la menopauza la varsta de 45 de ani.

Principalele cauze care provoaca infertilitate la femei:

Principalele cauze care provoaca infertilitate in cazul barbatilor sunt:

poza al treilea paragraf

Ce castigi participand la webinarul "INFERTILITATEA: IMI DORESC UN COPIL"?

Ce pierzi daca nu participi la webinarul "INFERTILITATEA: IMI DORESC UN COPIL"?

paragraf 5
Stii si tu ca depinde doar de tine sa iti schimbi viata, nu-i asa? Dar cum sa iti schimbi stilul de viata, daca nu ai informatiile necesare?
 
Deci, iata ce vei pierde daca nu vei participa la webinar:

Webinar organizat de

Marian Banateanu

Nutritionist, specializare low carb, si coach, specializare cognitiv-comportamentala - cu o experienta de peste 10.000 ore de coaching nutritional, printre altele, se conduce in activitatea sa profesionala conform ideii ca relatia cu mancarea poate fi schimbata prin crearea unui comportament alimentar nou

Simona Flor

Nutritionist, specializare fertilitate si nutritie pentru copii, cu o experienta de 5 ani in zona wellness, crede cu tarie ca dincolo de calorii, alimentele au o formula chimica, care influenteaza exprimarea genelor noastre.

Intrucat fiecare femeie trebuie sa aiba sansa de a deveni mama, scopul webinarului este de a schimba destinele celor care au curajul de a nu renunta.

Participare la curs LIVE
GRATUIT
Curs LIVE + Inregistrare VIDEO
130 lei